top of page

Wat zijn jouw lievelingsbloemen?

Bloemen houden van mensen.

Dat wij gek zijn op bloemen en bloemen van mensen houden, vertelden we je al in onze blog van maand 2022. Maar wist je ook dat bloemen een persoonlijke boodschap en gevoel overbrengen. Elke kleur een andere. Witte bloemen staan bijvoorbeeld voor puur, reinheid, fris, onschuld. Oranje voor vrolijkheid, warmte en gezelligheid. Interessant.


Wij houden van taal. Dus ook van de taal van de bloemen – ook wel floriografie genoemd. Vandaag, een dag voor Valentijn, staan de bloemwinkels vol met prachtige kleuren en vooral met rood. De kleur van de liefde en hartstocht. Maar wil je eens wat anders dan rode rozen aan je geliefde geven, denk dan bijvoorbeeld aan de zonnebloem, deze staat voor bewondering, je bent fantastisch, kracht, loyaliteit en levenslust, maar ze zijn in de winter bijna niet te krijgen.

Groeien en bloeien.

Wij houden van bloemen, maar ook van groeien en bloeien. Bedrijfsmatig dan. En LimaBravo groeit. Net als de zonnebloem die in de winter nauwelijks te krijgen is, en waarvan de zaadjes nu ongeveer geplant worden, hebben wij geduld nodig. Want we willen niet alleen al die leuke trainingen verzinnen en plannen, we moeten het idee laten groeien bij onze doelgroep en daarna vooral de trainingen, workshops, masterclasses en leergangen verkopen. Want zaaien kunnen we wel, het geduld om het te laten groeien is soms wat ver te zoeken, maar wel nodig om te kunnen oogsten. En dus overleggen we veel over onze strategie. Hoe gaan we dat doen: zaaien, laten groeien en oogsten?


Hoe doe jij dat als ondernemer? Ben je een ideeënmachine die gewoon aan de slag gaat, een planner die alles eerst onderzoekt en kijkt of het werkt, of kom je tot grote resultaten omdat je een kei bent in oogsten?

We zijn benieuwd naar jouw manier van ondernemen. Naar jouw manier van zaaien, laten groeien en oogsten. En ook naar jouw lievelingsbloemen, want de taal van bloemen spreekt. Dus kom maar door met je verhaal, je tips en je ideeën!
PS: Heb je de nieuwste trainingen en workshops al gezien?

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page