top of page

Visie.

Tegenwoordig zijn we gek op het vragen naar je visie ergens op. We bedoelen dan eigenlijk de vraag: hoe kijk jij aan tegen… bijvoorbeeld een gevoelig onderwerp als Corona, de stikstofcrisis of de woningcrisis? Vaak word je mening gevraagd om te toetsen hoe je omgaat met zulke precaire onderwerpen. Maar is dit je visie?

Als je vraagt naar iemands visie, vraag je eigenlijk: waar wil jij staan in de wereld in de (nabije) toekomst, met je bedrijf, met je leven, als gezin, nu je dit nieuws hoort? Het wordt persoonlijk. En een visie is ook persoonlijk. Of je dit nu voor je bedrijf bedenkt, voor je gezin of voor de wereld waarin je leeft. Het is jouw zienswijze. Wat is jouw visie? Laat het even bezinken. Want het is best een ‘zware’ vraag waar je niet zomaar het antwoord op kunt geven als je er nog nooit over nagedacht hebt. Wat is jouw visie? Schrijf het antwoord eens op. Schaaf, polijst, streep door en begin opnieuw. Tot je visie past. Nu. Op dit moment.


Handelen vanuit je visie is dan de volgende stap. Hoe ga je nu om met waar je voor staat? Kan dit eigenlijk wel? Dingen veranderen, omstandigheden veranderen en we veranderen zelf ook. Het is dus handig om regelmatig na te denken of de visie waarnaar je handelt nog wel bij jou of je bedrijf past.


Als je een visie hebt en hiernaar handelt word je serieuzer genomen en je maakt het belangrijk. Dit is waarom wij het lekker belangrijk vinden. De visie van LimaBravo Nathalie en ik willen ondernemers en organisaties in het MKB of als ZZP laten zien wat er mogelijk is om hun zichtbaarheid te vergroten. Wat ze zelf kunnen doen. Wat belangrijk is. Lekker belangrijk.


Wij zien onszelf in de (nabije) toekomst voor de groep staan en we leren je dan het heft in eigen handen te nemen. Als twee sterke, onafhankelijke vrouwen zeggen wij: dit kun jij ook. Wij willen mannen en vrouwen inspireren het ‘zelluf te doen’, dat is onze visie met LimaBravo. We doen dit door het aanreiken van marketing en andere tools door middel van workshops, trainingen, masterclasses, webinars, workations, consultancy en leertrajecten. Helder. Verstaanbaar. Begrijpelijk. En met een visie dus. Jouw visie. Ontdek je visie. Samen. Wil je samen ontdekken wat jouw visie is of wat jij kunt doen om te handelen naar je visie, neem dan contact met ons op. Misschien is er een passende workshop of heb je meer behoefte aan een 1 op 1. Een uur of paar uurtjes sparren zorgt er al voor dat jouw visie helder wordt en waar je direct mee aan de slag kunt.

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page