top of page

Teamwork makes the dream work

Zit jij als ondernemer het liefst alleen op je eigen kantoor, zodat je je goed kunt concentreren? Of gedij je beter in de reuring van een locatie met flexplekken of op een kantoor? Eigenlijk maakt het niet uit, want waar je voorkeur ook ligt, als ondernemer heb je de vrijheid om zelf die keuze te maken. Hoe heerlijk is dat!


Toch is elke ondernemer, waar hij of zij ook het liefste werkt, nooit helemaal alleen. Je kunt niet overleven zonder een goed team om je heen. Iedereen heeft een team nodig. Of zoals ze zeggen: “teamwork makes the dream work!” Simpelweg omdat je in je eentje heel veel kunt, maar niet alles. Je hebt een team om je heen nodig dat je helpt jouw dromen te realiseren. Of het nou een team is van werknemers, collega's, partners, netwerkrelaties, mede-ondernemers, leveranciers of noem maar op.


Als binnen een groep mensen de neuzen dezelfde kant op staan, de doelen en denkwijzen overeenkomen, de sfeer goed is en iedereen zich inzet voor de afspraken die zijn gemaakt, dan is het een team.


Wat is jouw belangrijkste team?

Voor ons bij LimaBravo zijn het de trainers. Onze trainers zijn ons Dreamteam! Alleen samen met hun kunnen wij onze droom realiseren om een volledig palet aan workshops, trainingen en masterclasses aan te bieden. Allemaal op het gebied van visie, creatie en zichtbaarheid. Allemaal toegespitst op jou als ondernemer; zzp en mkb.


Ons Dreamteam bestaat op dit moment uit 9 trainers. Ieder van hun is expert op zijn of haar vakgebied, barst van de ervaring en is zelf ook zelfstandig ondernemer. Net als wij. Net als jij. Ze weten dus als geen ander wat jij als ondernemer belangrijk vindt. Zo weten ze dat je weinig tijd hebt, dat je zelf de controle over je bedrijf wilt hebben en houden, en dat je bereid bent te investeren in kennis, maar dat je geen geld over de balk wilt smijten. Net als wij.


Als ondernemer heb je immers behoefte aan het opdoen van praktische kennis, die je direct kunt inzetten in je bedrijf en die direct resultaat oplevert. Tegen een schappelijke prijs in niet te lange tijd. Zo denken wij er in ieder geval over. En onze trainers ook. Ze zijn natuurlijk niet voor niets ons Dreamteam!


Dus ben jij als ondernemer op zoek naar (extra) kennis en ervaring op het gebied van visie, creatie of zichtbaarheid? Ga dan naar het trainingsoverzicht voor ons volledige aanbod en gebruik ons droomteam om jouw droom uit te laten komen!


Want alleen teamwork makes the dream work!


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page