top of page

Stroom.

Heb jij wel eens het gevoel dat je tegen de stroom inzwemt? Dat wat je ook doet en hoe hard je ook werkt, het allemaal gewoon even niet wil lukken. Je hebt het gevoel dat alles tegenzit. Dat niks gaat, zoals het moet gaan.


Dat gevoel kennen we allemaal wel, toch? En terwijl jij door ploetert, proberen de mensen om je heen je te steunen en op te beuren met uitspraken als: “De stroom gaat binnenkort wel keren.”, “Als er een deur dichtgaat, gaat er een andere deur open.” en “Onthoud dat het glas niet half leeg is, maar half vol!


Ze bedoelen het allemaal goed en proberen je een hart onder de riem te steken, maar je kunt er natuurlijk ook anders tegenaan kijken.


Want of het glas half vol of half leeg is, maakt niet zoveel uit. De vraag is of en hoe je het glas kunt bijvullen. Een dooddoener misschien, maar dat maakt het niet minder waar. Hoe erg is het nou eigenlijk om tegen de stroom in te zwemmen? Natuurlijk is met de stroom mee makkelijker. Lekker relaxed. Maar het is ook mainstream. Met de massa mee. Veilig en geborgen. Ondanks dat daar natuurlijk niks mis mee is, moet je als ondernemer die veiligheid (soms) loslaten om op te vallen. Om zichtbaar te zijn. Om met je kop boven het maaiveld uit te steken. Om tegen de stroom in te zwemmen!


Datgene doen wat mensen juist niet van je verwachten, kan erg bevrijdend zijn. Als iedereen naar links gaat, ga jij naar rechts. Makkelijk zal het niet zijn. Je maakt fouten, je raakt vermoeid en ziet het soms even niet meer zitten. Maar eenmaal op het eindpunt aangekomen, is de voldoening des te groter. Je hebt bereikt wat je wilde bereiken en onderweg van je fouten geleerd en uithoudingsvermogen opgebouwd.


Ben jij zo’n ondernemer die tegen de stroom in durft te zwemmen? Die niet bang is om te leren, te vallen en weer op te staan? De trainers van LimaBravo ondersteunen je graag. Trainers die zelf ook tegen de stroom in hebben gezwommen en daarbij ervaring en expertise hebben opgebouwd, die ze graag met jou delen. Zodat jij de juiste tools in handen hebt voor jouw reis tegen de stroom in.


Tools als het (verder) ontwikkelen van je vrouwelijk leiderschap, jezelf krachtig(er) positioneren met storytelling of een boek uit te geven over jouw vakgebied. Maar ook zoekmachine

optimalisatie, smartphonefotografie, communicatie & beïnvloeding en nog veel meer.


Klik hier voor het volledige overzicht van al onze praktische trainingen, workshops en masterclasses. Alles voor jouw visie, creatie en zichtbaarheid tijdens jouw reis, want als je tegen de stroom inzwemt, wordt je glas – of het nou half vol of half leeg is - sneller gevuld!

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page