top of page

Spetter, spatter, spater.

Je zou toch bijna denken dat het geen toeval kan zijn: Badeend Dag en (koude) DipDag vallen op dezelfde datum! Vandaag. 13 januari. Ben jij al in het koude, diepe gedoken vandaag?


Badeend Dag is voor de lol, maar Dip Dag heeft een wat serieuzer karakter. Hiermee vragen de organisatoren aandacht voor de voordelen die kou heeft op je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Natuurlijk zullen jullie hier niet allemaal letterlijk gehoor aan hebben gegeven vandaag, maar in figuurlijke zin zal je als ondernemer vroeg of laat een of meerdere sprong(en) in het diepe moeten maken! Een koude dip.


Een re-boost zo je wilt. Een kans grijpen, zonder dat je precies weet waar je terecht zult komen. Gewoon omdat het goed voelt, omdat je een unieke kans ziet of omdat je iets nieuws wilt uitproberen. Zonder dat je zeker weet of het goed gaat uitpakken. Daarvoor ben je ondernemer!


Elke sprong in het diepe, elke dip in het koude water vereist de nodige voorbereiding. Je wilt immers zoveel mogelijk beslagen ten ijs komen. Zodat de Dip niet té koud is. Je bent dus op zoek naar iemand die je daarbij kan helpen. Iemand die je de juiste kennis kan geven. Een badeend als het ware, zodat je niet helemaal alleen in het koude, diepe water hoeft te springen.


Dan ben je bij LimaBravo aan het juiste adres! Zwemles geven we niet, maar wel bieden we je een ruime keuze aan trainingen, workshops, leergangen en masterclasses om jou de juiste kennis te geven. De juiste kennis om je visie voor ná de sprong te verscherpen. Om je creatie daarop af te stemmen en je zichtbaarheid te vergroten.


Kijk op lima-bravo.nl/trainingen voor inspiratie en schrijf je nu in! Omdat met een badeendje een dip in het koude water gewoon een stuk aangenamer wordt!

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page