top of page

Samen.

Terwijl ik in de jaren 80 samen met mijn vrienden door weer en wind, dag in dag uit, in de ochtend 11 kilometer naar school fietste en in de middag samen weer 11 kilometer terug, kwam in Arnhem een groep van 6 vrienden samen om een fictief meisje tot leven te roepen: Loesje werd geboren.


Vanaf dat moment werd mijn middelbare schooltijd niet meer alleen door vrienden, sporten en leren gekenmerkt. We deden het samen met Loesje. Haar uitspraken en posters liepen als een rode draad door ons leven. We kwamen Loesje overal tegen en ook in mijn studententijd bleven we haar een warm hart toedragen. Vele uren konden we discussiëren over 1 enkele Loesje-uitspraak of 1 van haar uitspraken werd nog weken of maanden lang door iemand herhaald. Wat was ze populair!


En dat is ze nog steeds. En niet alleen bij jongeren. Ook bij LimaBravo zijn we groot fan. Haar uitspraken van nu en vroeger vormen nog steeds een bron van inspiratie. Zo ook vandaag. Op zoek naar wat achtergrondinformatie over samenwerken, kwam ik langs een Loesje-poster uit 1991: Waarom moeilijk doen als het samen kan?


Ik kan me zo snel niet meer herinneren wat de aanleiding was voor die poster. Welke politieke of maatschappelijke discussie er speelde in 1991, maar voor vandaag – 31 jaar nadat de poster werd gepubliceerd – staat hij bij LimaBravo centraal en slaat hij de spijker op z’n kop. Deze week staat voor ons in het teken van samenwerking. Samenwerking met sprekers, auteurs, trainers en andere inspirerende mensen, die een bijdrage leveren aan het succes van LimaBravo. Die bijdragen aan het ondersteunen van ZZP-ers en MKB-ers bij het uitdragen van hun visie. Bij het zichtbaarder worden van hun organisatie. Bij het creëren van de juiste content.


Wij zijn samen LimaBravo begonnen, omdat je samen sterker staat dan alleen. Nu breiden we ons netwerk uit, zodat we samen met anderen de beste workshops, trainingen en masterclasses kunnen aanbieden. Van smartphone fotografie tot zakelijk bloggen en het krachtig positioneren van je merk. Zodat we samen met anderen de meest inspirerende lezingen kunnen aanbieden. Van bedrijfsovername tot hoe om te gaan met hoogbegaafdheid. Alles in het teken van Visie. Creatie. Zichtbaarheid.


Wil jij het ook liever makkelijk dan moeilijk? Wil jij ook samen sterk staan? En wil jij ook jouw zichtbaarheid vergroten, je visie krachtig kunnen uitdragen en sterke creaties neerzetten? Kijk dan bij onze workshops, trainingen en masterclasses voor een volledig overzicht.


Mis je iets, heb je een tip voor ons of wil je met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op, want we horen het graag!4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page