top of page

Opvallen.

In de natuur is opvallen van levensbelang. Kleur, geluid, beweging, vorm. Ze spelen allemaal een rol bij het vinden van de juiste partner - zodat de soort kan overleven via voortplanting - of het verjagen van vijanden. Opvallen is overleven. Hoe overleef jij als ondernemer?


Wij Nederlanders zijn een bescheiden volkje en opvallen doen velen van ons liever niet. Natuurlijk trek je een mooie jurk aan op een date, wil je een opvallend logo voor je merk en leuke foto’s op je Instagram. Maar is dat echt opvallen? Is dat genoeg om jouw onderneming écht op te laten vallen? Dat doet immers al iedereen! Het aanbod op sociale media is overweldigend! Je bent niet de enige die zichtbaar wil zijn in jouw marktgebied. Je moet dus iets verzinnen om (nog) meer op te vallen. Nog (meer) zichtbaar te zijn en dat is een hele uitdaging. Maar onmogelijk is het zeker niet!


Stap 1 is dat het tijd wordt uit je schulp te kruipen. Zet jezelf en je onderneming in de spotlights. Blijf authentiek, maar laat jezelf wel zien! Onze training Power Stories helpt je bij het vinden van die woorden, die jouw verhaal uniek maken, en leer je hoe je jouw verhaal inzet om zichtbaarder te zijn. Krachtig positioneren met storytelling.


Als je eenmaal in de spotlights staat, moet je het zien vast te houden en uit te breiden. Hoe meer spotlights, hoe meer zichtbaarheid, hoe groter je succes. Je moet jouw verhaal via de juiste instrumenten en op de juiste manier onder de aandacht (blijven) brengen. Via zoekmachine optimalisatie (SEO), zakelijk bloggen, e-mail marketing, netwerken en andere tools.


Ook daar kunnen de trainers van LimaBravo je bij helpen. Schrijf je dus nu in voor een van onze trainingen, workshops, leergangen of masterclasses, die jou helpen (beter) zichtbaar te zijn. Om (beter) op te vallen. Omdat staan en opvallen leuker is dan vallen en opstaan.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page