top of page

Op reis.

Reizen is me met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan heb ik geleerd dat op reis gaan hoort bij het leven. Op reis gaan is verwonderen. Op reis gaan is ontdekken. Op reis gaan is leren. Op reis gaan is je horizon verbreden. Hoe is dat voor jou? Hoe vaak ga jij op reis en wat betekent reizen voor jou?


Mijn verslaving aan reizen is intussen zo groot dat ik niet meer op een hand kan tellen hoe vaak ik op reis ga. Zelfs niet op twee handen. Begrijp me niet verkeerd: alhoewel ik het graag zou willen, stap ik echt niet elke week op het vliegtuig. Maar ik probeer wel met regelmaat op reis te gaan…


Op reis gaan is immers veel meer dan jezelf fysiek naar een andere plek verplaatsen. Meer dan in de auto, in de trein, op de boot of het vliegtuig stappen. Ontdekken, leren en je horizon verbreden kan op vele manieren en voelt iedere keer weer alsof je op reis gaat. Want hoe je ook reist, waar je ook naartoe gaat, het zal je leven altijd verrijken. Ook als de bestemming niet fysiek is. Op reis gaan is leren.


Bij LimaBravo zijn we het deels eens met de uitspraak: “Het gaat niet om de bestemming, maar om de reis zelf.” Toch willen we het iets nuanceren, omdat de bestemming – en dus je doel – wel degelijk belangrijk is. Misschien wil je het Noorderlicht gaan bekijken of staat de Grand Canyon al heel lang op je bucket list. Dan is het bereiken van die bestemming het doel op zich. Voor jouw reis als ondernemer is dat niet anders.


Wat wil je als ondernemer bereiken? Wat is je doel? Oftewel: wat is jouw bestemming? Als je die in grote lijnen hebt bepaalt, begint je ondernemersreis. Een tocht, waarbij je nieuwe ontdekkingen doet, nieuwe dingen leert en verslaafd zult raken aan nieuwe reizen. Er valt immers altijd wat te leren om jouw doel beter, sneller of effectiever te bereiken.


Ben jij ook (weer) toe aan een nieuwe reis? LimaBravo helpt je daarbij. Kijk op het overzicht van onze trainingen. Schrijf je in en start jouw reis. Jouw ontdekkingsreis. Jouw reis om te leren en je horizon te verbreden. De reis die je helpt jouw doel als ondernemer te bereiken.


Want als je niet op reis gaat, zul je niets ontdekken….


0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page