top of page

Ondernemen.

Vraag jij je wel eens af wat voor een ondernemer je bent? Ben je een ondernemer die vooral iets goeds wil doen voor de maatschappij; een ondernemer die van zijn of haar werk zijn of haar hobby heeft gemaakt; parttime of fulltime; een creatieve ondernemer of een ondernemer die gewoon geld wil verdien en het liefst veel ook? Voor de meeste van ons is het een combinatie van meerdere zaken, maar wat je beweegredenen ook zijn, vandaag sta jij als ondernemer in het zonnetje. Vandaag is het de Dag van de Ondernemer.


Een dag die volledig in het teken staat van jullie. Hardwerkende, inspirerende, toppers! Een dag waarin je jezelf als ondernemer een schouderklopje kan en mag geven. Een dag waarop je publiekelijk trots mag zijn op jezelf! En dat is voor een Nederlandse ondernemer heel wat. Meestal zijn we immers erg (en misschien wel te) bescheiden.


Dat blijkt wel uit het feit dat de Dag van de Ondernemer pas in 2016 in Nederland werd ingevoerd.


Dit terwijl we ons als land al in 2007 hadden aangesloten bij de Global Entrepreneurship Week (GEW). Dit wereldwijde initiatief ter promotie van het ondernemerschap begon destijds met 18 deelnemende landen. Dit jaar zijn dat er intussen 200, die met 20.000 partners 40.000 activiteiten organiseren voor 10 miljoen mensen!


Een echte, wereldwijde dag met aandacht voor ondernemen en voor de ondernemer. De trotse ondernemer. De soms wat angstige ondernemer. De succesvolle ondernemer. De startende ondernemer. De ondernemer die wil groeien en de ondernemer die begrijpt dat er altijd nog wat te leren valt. En dan vooral met elkaar.


Daarom zijn wij LimaBravo begonnen. Workshops, trainingen en masterclasses van en voor zzp-ers en mkb-ers. Alles gericht op het verscherpen van jouw visie, verbeteren van jouw creaties en vergroten van jouw zichtbaarheid. Alles gericht op het leren van andere ondernemers. Alles gericht op het (verder) groeien als ondernemer. Alles gericht op jou!


Ben jij zzp-er of mkb-er? Heb je de behoeft (verder) te groeien? Wil jij leren hoe je je visie, je creatie en je zichtbaarheid kunt verbeteren? Ga naar ons volledig overzicht van workshops, trainingen en masterclasses, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of neem een kijkje bij onze sprekers. Laat je inspireren!


Ook komen we graag in contact met zzp-ers en mkb-ers die graag andere ondernemers verder willen helpen. Door het geven van trainingen, workshops of als inspirerende spreker. Ben jij zo iemand? Laat het ons dan weten. We komen graag met je in contact!

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page