top of page

Lentekriebels.

Wat leuk dat jullie een nieuw bedrijf zijn begonnen! Wat doen jullie precies en wat is jullie doel? Waar denken jullie te staan over een half jaar? Over 5 jaar? Over 10 jaar? De vragen vliegen ons om de oren als we familie, vrienden, kennissen en zakenrelaties vertellen over LimaBravo. En dat is goed. Daar worden we blij van. Het houdt ons scherp en in de loop der tijd zijn de antwoorden steeds concreter geworden.


Een half jaar geleden zijn we voorzichtig begonnen met een idee: zou het niet leuk zijn als zzp-ers en mkb-ers andere zzp-ers en mkb-ers kunnen helpen bij de uitwerking en verdieping van hun Visie, Creatie en Zichtbaarheid. Leren van elkaars kennis en ervaringen. Dus geen netwerk-club, maar ook zeker niet zomaar een trainingsbureau. Een trainingsplatform waar ondernemers hun kennis ter beschikking stellen aan andere ondernemers. Praktijkgerichte workshops en trainingen. Verdiepende masterclasses. Tips en tricks waarmee je gelijk aan de slag kunt.


Ook zelf zijn wij ondernemers met veel kennis en ervaring en herkennen het dat je vaak dingen zelf wilt doen en zelf wilt leren. Niet alleen omdat het volgen van een opleiding of inhuren van een professionele coach of mentor vaak een flinke duit centen en tijd kost, maar ook omdat je gewoon zo in elkaar zit. Je wilt het zelf begrijpen en zelf beheren, zodat je zelf in controle bent en blijft.


Dan kun je natuurlijk avonden achter elkaar achter je laptop kruipen en de enorme stroom aan informatie en experts zien te filteren en bundelen zodat je langzaam maar zeker je kennis vergaart. Fijner zou het zijn als je op één plek terecht kunt. Een plek waar je direct de juiste trainingen en experts vindt om jou te ondersteunen bij het ontwikkelen, verscherpen of verdiepen van jouw visie, creatie en zichtbaarheid. Jouw strategie, branding, positionering, communicatie, verkoop, marketing. Om zo jouw omzet te vergroten. Dat is het doel van LimaBravo.


Als ons nu, een half jaar na onze eerste brainstorm, wordt gevraagd waar we over een half jaar denken te staan, is het antwoord helder. Sterker nog: we weten al precies waar we (op de dag af) over 4 maanden staan. Op donderdag 23-03-23, midden in de officiële Week van de Lentekriebels, organiseren wij de LimaBravo Lancering! Een evenement waar wij onszelf en onze trainers voorstellen. Waar genodigden en deelnemers verschillende mini-masterclasses kunnen volgen. Waar voor de inwendige mens wordt gezorgd met hapjes en drankjes. Waar wij LimaBravo in het zonnetje zetten. Het lentezonnetje.


We kunnen niet wachten tot het zover is en bij ons draaien de lentekriebels al overuren!


Begint bij jou ook al de lente te kriebelen en ben je nieuwsgierig naar en geïnteresseerd in de LimaBravo Lancering op 23-03-23? Neem dan contact met ons op, volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Dan weet je zeker dat je als eerste op de hoogte bent als de inschrijving start, want op = op!

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page