top of page

Kerst.

Vanuit ons hart, oprecht met liefde en plezier wensen we iedereen superfijne feestdagen! Geniet van deze dagen vol familie, vrienden, gezelligheid en warmte. En bovenal: laat je inspireren!


Wij halen veel inspiratie uit de mensen om ons heen - onze gezinnen, familie en vrienden - en verheugen ons op de dagen en weken die komen gaan. We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt, zijn tevreden over en trots op waar we nu staan en hebben ervan genoten. Nu gaan we genieten van wat vrije tijd.


Wij geloven erin dat bij hard werken, hard ontspannen hoort. Want ontspannen is op z'n tijd belangrijk. Lekker Belangrijk. Lima Bravo. En dat is precies wat wij tot 9 januari gaan doen. Dan zijn we weer terug.


Opgeladen, uitgerust en geïnspireerd gaan we dan weer volle kracht vooruit.


Dat wij er niet zijn, betekent natuurlijk niet dat LimaBravo ook stil ligt. Je kunt je gewoon inschrijven voor die workshop, training, leergang of masterclass die jij voor het nieuwe jaar op het oog hebt. Ook zullen in de aankomende weken onze blogs en berichten gewoon doorlopen, maar voor onszelf geldt… adios, adieu, hasta luego, auf Wiedersehen en tot ziens!


𝐆𝐞𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐟𝐞𝐞𝐬𝐭𝐝𝐚𝐠𝐞𝐧. 𝐆𝐞𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐞 𝐭𝐢𝐣𝐝 𝐞𝐧 𝐬𝐞𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐢𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟑!

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page